Kamperen bij recreatiebedrijf D’ELF IEKEN

Luxe blokhut

De luxe blokhut is een kruising tussen een tent en een bungalow. Een zeshoekig houten huisje met een dak van oersterk zeildoek. Dat is nog eens kamperen aan de rand van het Drents-Friese Wold.

De luxe blokhut is volledig ingericht, heeft 2 slaapkamers, waarvan een met stapelbed. Er zit een keukenblok in met gasfornuis, koelkast en magnetron en het geheel kan verwarmd worden door een elektrische sfeerhaard.

De blokhut is in principe voor 4 personen. Het is evt. mogelijk voor een 5e persoon een extra bed te plaatsen. Ook is het mogelijk een campingbedje te plaatsen in een slaapkamer (deze is te huur bij de accommodatie).

Er zit geen wc en douche in de blokhut. U maakt gebruik van het campingsanitair. De luxe blokhut is zeer geschikt voor mensen die niet over een eigen kampeermiddel beschikken. De blokhut staat op het kampeerveld.

Voor meer informatie over het kamperen in de Luxe Blokhut neemt u contact op met D’ELF IEKEN. 

Vanaf D’ ELF IEKEN heeft u de mogelijkheid om Het Drents-Friese Wold (Zuidoost Friesland en Noordwest Drenthe) te ontdekken, per fiets, per auto of te voet. In Appelscha vindt u het Toeristisch (TIP)-kantoor.

Sanitair

D’ ELF IEKEN beschikt over een nieuw verwarmd sanitairgebouw. Dit is in 2015 in gebruik genomen. Het sanitairgebouw heeft  4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir, 3 wascabines, 4 wastafels, een familiedouche, en een mindervalidentoilet. In de familiedouche bevindt zich ook een babybad en aankleedkussen. De douches zijn uitgerust met thermostaat kranen, dus geen drukknoppen of muntautomaten. Er is binnen en buiten afwasgelegenheid. Tevens kunt u gebruik maken van een centrifuge, wasmachine en wasdroger. Meer foto’s staan in het fotoalbum.

Contact

Recreatiebedrijf D’ELF IEKEN
Bûtenweg 6
8424 PR – Elsloo (Frl.)
Telefoon: 0561 – 42 15 22
E-mail: info@elf-ieken.nl

Aangesloten bij