Kamperen bij recreatiebedrijf D’ELF IEKEN

Kamperen algemeen

D’ELF IEKEN ligt naast de boerderij aan de rand van het Drents-Friese Wold in Elsloo, nabij Appelscha. Er zijn 25 ruime plaatsen, voorzien van electra (6 amp). De extra comfortplaatsen beschikken over een eigen waterkraan en stroomaansluiting (10 amp.). De camping is omgeven door een boomsingel. Kamperen doe je op ruime kampeerplaatsen van minimaal 100 m2. Er zijn zon- en schaduwplaatsen en enkele plaatsen hebben vrij uitzicht over de weilanden. Op het kampeerveld is een waterkraan met drinkwater aanwezig. We bieden gratis draadloos internet (wifi) aan op de camping.

• Aankomsttijd vanaf 14.00 uur

• Vertrektijd voor 11.00 uur. 

In het voor- en najaar wordt D’ ELF IEKEN veel bezocht door 50 plussers en in de vakantieperiode zijn er meer jongere gezinnen. Voor de kinderen is er midden op het veld een speelveldje met een grote zandbak, een wipkip en klimtoren aanwezig. De kinderen van campinggasten mogen gratis gebruik maken van de binnen- en buitenspeeltuin.

Vanaf D’ ELF IEKEN heeft u de mogelijkheid om Het Drents-Friese Wold (Zuidoost Friesland en Noordwest Drenthe) te ontdekken, per fiets, per auto of te voet. In Appelscha vindt u het Toeristisch (TIP)-kantoor.

Snel wifinetwerk

Vanaf december 2020 is het buitengebied van Ooststellingwerf aangesloten op het glasvezelnetwerk. Middels dit netwerk hebben we nu de beschikking over een supersnel en breed internet. Voor alle gasten is dit internet gratis beschikbaar via ons wifi netwerk op het hele kampeerterrein en in de binnen- en buitenspeeltuin.

Sanitair

D’ ELF IEKEN beschikt over een nieuw verwarmd sanitairgebouw. Dit is in 2015 in gebruik genomen. Het sanitairgebouw heeft 4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir, 3 wascabines, 4 wastafels, een familiedouche, en een mindervalidentoilet. In de familiedouche bevindt zich ook een babybad en aankleedkussen. De douches zijn uitgerust met thermostaatkranen, dus geen drukknoppen of muntautomaten. Er is binnen en buiten afwasgelegenheid voor de kampeerders. Tevens kunt u gebruik maken van een centrifuge, wasmachine en wasdroger. Meer foto’s staan in het fotoalbum.

Luxe blokhut

De luxe blokhut is een kruising tussen een tent en een bungalow. Een zeshoekig houten huisje met een dak van oersterk zeildoek. Dat is nog eens kamperen aan de rand van het Drents Friese Woud.

De luxe blokhut is volledig ingericht, heeft 2 slaapkamers, waarvan een met stapelbed. Er zit een keukenblok in met gasfornuis, koelkast en magnetron en het geheel kan verwarmd worden door een elektrische sfeerhaard.

Lees er alles over…

Openingstijden D’ELF IEKEN

• De minicamping is in 2024 geopend vanaf 28 maart.

Binnen- en buitenspelen is geopend vanaf 13 april tot 2 november.
Woensdag-, vrijdag-, zaterdag en zondagmiddag van 13.00 – 17.00 uur
In de vakanties (Noord) dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur

• Binnen & Buiten spelen is gesloten op 8 en 9 juni.

• In de vakanties (Noord) zijn we elke dag geopend.

• Kinderen van campinggasten mogen gratis gebruik maken van de binnen- en buitenspeeltuin. Bij Binnenspelen is het dragen van sokken verplicht!

Als u een kijkje wilt komen nemen, bent u ook in de wintermaanden van harte welkom in Elsloo of in het prachtige Drents Friese Woud, nabij Appelscha.

Contact

Recreatiebedrijf D’ELF IEKEN
Bûtenweg 6
8424 PR – Elsloo (Frl.)
Telefoon: 0561 – 42 15 22
E-mail: info@elf-ieken.nl

Aangesloten bij