Kamperen bij recreatiebedrijf D’ELF IEKEN

Corona update

Vanaf heden is onze  camping weer geopend volgens de RIVM richtlijnen. Dat betekent dat het sanitair gebouw dicht is en dat we geopend zijn voor gasten met campers en caravans die hun eigen sanitaire voorzieningen hebben. U kunt gebruik maken van het chemisch toilet en warm/koud water. Er staat zeep, papieren doekjes en desinfectiemiddel bij het sanitair gebouw.

Reserveren bij voorkeur telefonisch of via de mail.

Mail: info@elf-ieken.nl  of  Telefoon: 06 29195955 of 0561 421522
Betaling: bij voorkeur contactloos/pin

Wat we onze gasten vragen;

  • Houd anderhalve meter afstand tussen personen, dus ook tot ons
  • In de binnenkant van de elleboog hoesten en niezen
  • Handen wassen voor en na gebruik algemene plaatsen en het sanitair
  • Handen wassen voor en na gebruik chemisch toilet
  • Papieren zakdoekjes gebruiken en na gebruik weggooien
  • Heb je ziekteverschijnselen kom dan niet
  • Word je ziek tijdens je verblijf? Overleg met ons! Als er meerdere klachten zijn, waaronder koorts boven 38 graden Celsius? Neem dan contact op met de huisarts.
  • Bezoek is niet toegestaan

Tot snel!

Kamperen algemeen

D’ELF IEKEN ligt naast de boerderij aan de rand van het Drents-Friese Wold in Elsloo, nabij Appelscha. Er zijn 25 ruime plaatsen, voorzien van electra (6 amp). De extra comfortplaatsen beschikken over een eigen waterkraan en stroomaansluiting (10 amp.). De camping is omgeven door een boomsingel. Kamperen doe je op ruime kampeerplaatsen van minimaal 100 m2. Er zijn zon- en schaduwplaatsen en enkele plaatsen hebben vrij uitzicht over de weilanden. Op het kampeerveld is een waterkraan met drinkwater aanwezig. We bieden gratis draadloos internet (wifi) aan op de camping.

In het voor- en najaar wordt D’ ELF IEKEN veel bezocht door 50 plussers en in de vakantieperiode zijn er meer jongere gezinnen. Voor de kinderen is er midden op het veld een speelveldje met een grote zandbak, een wipkip en klimtoren aanwezig. De kinderen van campinggasten mogen gratis gebruik maken van de kinder- en speelboerderij.

Vanaf D’ ELF IEKEN heeft u de mogelijkheid om Het Drents-Friese Wold (Zuidoost Friesland en Noordwest Drenthe) te ontdekken, per fiets, per auto of te voet. In Appelscha vindt u het Toeristisch (TIP)-kantoor

Tarieven

Nu kamperen voor € 15,00 (2 pers.) zolang het sanitair gesloten blijft

Bekijk de tarieven

Tarieven

Nu kamperen voor € 15,00 (2 pers.) zolang het sanitair gesloten blijft

Bekijk de tarieven

Sanitair

D’ ELF IEKEN beschikt over een nieuw verwarmd sanitairgebouw. Dit is in 2015 in gebruik genomen. Het sanitairgebouw heeft 4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir, 3 wascabines, 4 wastafels, een familiedouche, en een mindervalidentoilet. In de familiedouche bevindt zich ook een babybad en aankleedkussen. De douches zijn uitgerust met thermostaatkranen, dus geen drukknoppen of muntautomaten. Er is binnen en buiten afwasgelegenheid voor de kampeerders. Tevens kunt u gebruik maken van een centrifuge, wasmachine en wasdroger. Meer foto’s staan in het fotoalbum.

Luxe blokhut

De luxe blokhut is een kruising tussen een tent en een bungalow. Een zeshoekig houten huisje met een dak van oersterk zeildoek. Dat is nog eens kamperen aan de rand van het Drents Friese Woud.

De luxe blokhut is volledig ingericht, heeft 2 slaapkamers, waarvan een met stapelbed. Er zit een keukenblok in met gasfornuis, koelkast en magnetron en het geheel kan verwarmd worden door een elektrische sfeerhaard.

Lees er alles over…

Openingstijden D’ELF IEKEN

• De minicamping is in 2020 geopend van 15 maart tot 23 oktober.

• Binnen & Buiten spelen is geopend vanaf 16 mei.

• Kinderen van campinggasten mogen gratis gebruik maken van de binnen- en buitenspeeltuin. Bij Binnenspelen is het dragen van sokken verplicht!

Als u een kijkje wilt komen nemen, bent u ook in de wintermaanden van harte welkom in Elsloo of in het prachtige Drents Friese Woud, nabij Appelscha.

Contact

Recreatiebedrijf D’ELF IEKEN
Bûtenweg 6
8424 PR – Elsloo (Frl.)
Telefoon: 0561 – 42 15 22
E-mail: info@elf-ieken.nl

Aangesloten bij