Kamperen bij minicamping D’ELF IEKEN

Kamperen algemeen

De minicamping ligt naast de boerderij. Er zijn 25 ruime plaatsen, voorzien van electra (6 amp). De extra comfortplaatsen beschikken over een eigen waterkraan en stroomaansluiting (10 amp.). De camping is omgeven door een boomsingel. Alle plaatsen zijn minimaal 100 m2. Er zijn zon- en schaduwplaatsen en enkele plaatsen hebben vrij uitzicht over de weilanden. Op het kampeerveld is een waterkraan. Vanaf 2012 bieden we gratis draadloos internet (wifi) aan op de camping.

In het voor- en najaar wordt minicamping D’ ELF IEKEN veel bezocht door 50 plussers en in de vakantieperiode zijn er meer jongere gezinnen. Voor de kinderen is er midden op het veld een speelveldje met een grote zandbak, een wipkip en klimtoren aanwezig. De kinderen van campinggasten mogen gratis gebruik maken van de kinder- en speelboerderij.

Vanaf D’ ELF IEKEN heeft u de mogelijkheid om Zuid Oost Friesland te ontdekken, per fiets, per auto of te voet.

Sanitair

D’ ELF IEKEN beschikt over een nieuw verwarmd sanitairgebouw. Dit is in 2015 in gebruik genomen. Het sanitairgebouw heeft 4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir, 3 wascabines, 4 wastafels, een familiedouche, en een mindervalidentoilet. In de familiedouche bevindt zich ook een babybad en aankleedkussen. Er is binnen en buiten afwasgelegenheid. Tevens kunt u gebruik maken van een centrifuge, wasmachine en wasdroger. Meer foto’s staan in het fotoalbum.

Kampeerbungalow

Kampeerbungalow De kampeerbungalow is een kruising tussen een tent en een bungalow. Een zeshoekig houten huisje met een dak van oersterk zeildoek.

De kampeerbungalow is volledig ingericht, heeft 2 slaapkamers, waarvan een met stapelbed. Er zit een keukenblok in met gasfornuis, koelkast en magnetron en het geheel kan verwarmd worden door een elektrische sfeerhaard.

Lees er alles over…

Openingstijden D’ELF IEKEN

• De minicamping is in 2018 geopend van 15 maart tot 28 oktober.

• De kinder- en speelboerderij is in 2018 geopend vanaf goede vrijdag 30 maart tot 28 oktober.

Als u een kijkje wilt komen nemen, bent u ook in de wintermaanden van harte welkom.

Contact

Minicamping D’ELF IEKEN
Bûtenweg 6
8424 PR – Elsloo (Frl.)
Telefoon: 0561 – 42 15 22
E-mail: info@elf-ieken.nl

Aangesloten bij