Kamperen met vroegboekkorting

Kamperen in de natuur

De minicamping ligt naast de boerderij aan de rand van het Drents Friese Woud in Elsloo, nabij Appelscha. Er zijn 25 ruime plaatsen, voorzien van electra (6 amp). De extra comfortplaatsen beschikken over een eigen waterkraan en stroomaansluiting (10 amp.). De camping is omgeven door een boomsingel. Kamperen doe je op ruime kampeerplaatsen van minimaal 100 m2. Er zijn zon- en schaduwplaatsen en enkele plaatsen hebben vrij uitzicht over de weilanden. Op het kampeerveld is een waterkraan. We bieden gratis draadloos internet (wifi) aan op de camping.

Vanaf D’ ELF IEKEN heeft u de mogelijkheid om Het Drents Friese Woud (Zuidoost Friesland en Noordwest Drenthe) te ontdekken, per fiets, per auto of te voet. In Appelscha vindt u het Toeristisch (TIP)-kantoor, zij helpen graag verder.

Vroegboekkorting voor- en naseizoen

Als u vóór 15 maart boekt bij Minicamping D’ELF IEKEN in Elsloo voor de maanden juni of september profiteert u van onze vroegboekkorting van 10%

Wacht dus niet langer én boek direct voor deze supervoordelige zomermaanden!

Waarom lekker op vakantie naar het Drents Friese Wold?

Sanitair

D’ ELF IEKEN beschikt over een nieuw verwarmd sanitairgebouw. Dit is in 2015 in gebruik genomen. Het sanitairgebouw heeft 4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir, 3 wascabines, 4 wastafels, een familiedouche, en een mindervalidentoilet. In de familiedouche bevindt zich ook een babybad en aankleedkussen. Er is binnen en buiten afwasgelegenheid voor de kampeerders. Tevens kunt u gebruik maken van een centrifuge, wasmachine en wasdroger. Meer foto’s staan in het fotoalbum.

Luxe blokhut

De luxe blokhut is een kruising tussen een tent en een bungalow. Een zeshoekig houten huisje met een dak van oersterk zeildoek. Dat is nog eens kamperen aan de rand van het Drents Friese Woud.

De luxe blokhut is volledig ingericht, heeft 2 slaapkamers, waarvan een met stapelbed. Er zit een keukenblok in met gasfornuis, koelkast en magnetron en het geheel kan verwarmd worden door een elektrische sfeerhaard.

Lees er alles over…

Contact

Minicamping D’ELF IEKEN
Bûtenweg 6
8424 PR – Elsloo (Frl.)
Telefoon: 0561 – 42 15 22
E-mail: info@elf-ieken.nl

Aangesloten bij