Kamperen bij minicamping D’ELF IEKEN

Kampeerbungalow “Fries Natuurschoon”

De kampeerbungalow is een kruising tussen een tent en een bungalow. Een zeshoekig houten huisje met een dak van oersterk zeildoek.

De kampeerbungalow is volledig ingericht, heeft 2 slaapkamers, waarvan een met stapelbed. De bungalow heeft een keukenblok met gasfornuis, koelkast en magnetron en het geheel kan verwarmd worden door een elektrische sfeerhaard.

De kampeerbungalow is in principe voor 4 personen. Het is evt. mogelijk voor een 5e persoon een extra bed te plaatsen. Ook is het mogelijk een campingbedje te plaatsen in een slaapkamer.

Er zit geen wc en douche in de kampeerbungalow. U maakt gebruik van het campingsanitair. De kampeerbungalow is zeer geschikt voor mensen die niet over een eigen kampeermiddel beschikken. De kampeerbungalow staat op het kampeerveld.

Voor meer informatie neemt u contact op met D’ELF IEKEN.

Sanitair

D’ ELF IEKEN beschikt over een nieuw verwarmd sanitairgebouw. Dit is in 2015 in gebruik genomen. Het sanitairgebouw heeft  4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir, 3 wascabines, 4 wastafels, een familiedouche, en een mindervalidentoilet. In de familiedouche bevindt zich ook een babybad en aankleedkussen. Er is binnen en buiten afwasgelegenheid. Tevens kunt u gebruik maken van een centrifuge, wasmachine en wasdroger. Meer foto’s staan in het fotoalbum.

Contact

Minicamping D'ELF IEKEN
Bûtenweg 6
8424 PR - Elsloo (Frl.)
Telefoon: 0561 - 42 15 22
E-mail: info@elf-ieken.nl

Aangesloten bij